BVS (biljarten voor senioren) speelt in biljartcentrum " Het Schouwspel", en biedt die mogelijkheid op dinsdag- en donderdagmiddag van 12.00 uur tot 16.30 uur. Wij zijn een biljarters-gezelligheidsclub, wij vinden het leuk als hobby en niet meer dan dat. Toppers zijn we geen van allen maar we doen wel het gehele jaar aan competities als; libre, bandstoten driebanden, leuk en spannend en in een gezellige sfeer. Lijkt het u wel wat, kom dan eens vrijblijvend een keer kijken aan de Schouw 45-03. Spreekt de sfeer u aan en wilt u lid worden, voor € 10 per maand heeft u twee keer per week een gezelligheidsdoel. 

 BVS is opgericht 23 september 1985 en in 2018 geregistreerd als vereniging met inschrijving bij de kamer van koophandel.  


Dank aan De Groene Sluis

 

De winst van De Groene Sluis, De Groene Zus, De Groene Haven en De Groene Tafel gaat naar goede doelen in en rond Lelystad. Dat is een belangrijke bestaansreden van Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis.
Kringloopwinkel 'De Groene Sluis' heeft op Valentijnsdag 14 febrari jl. weer veel Lelystadse verenigingen en stichtingen / instanties een donatie  gegeven.

.

Ook Biljarten Voor Senioren  kreeg een bedrag voor de aanschaf  van zes sets biljartballen, waarvoor onze hartelijke dank.